NEWS

 

21. november 2011

Så er endnu en weekend gået med mange dejlige timer i skoven. De store har været ude og løbe foran vognen og Freddy. Bella, der ikke rigtig kan mere, nød en gåtur sammen med Roxy.

 

Når Bella blev træt, fik Roxy en tur alene, hvor hun rigtig spurtede afsted og nød friheden. Det var vildt spændende med alle de dejlige dufte og nedfaldne blade. Det bedste af det hele var, at hun fik brændt masser af krudt af, så der var nogle timers fred og ro, når vi kom hjem.
"Roxy"  

15. november 2011

Nyt billede af Roxy.

"Roxy"  

15. oktober 2011

Tiden går og Roxy er ved at være en stor pige, synes hun selv. Hun er meget stolt af, at hun nu selv kan hoppe i sofaen og mænge sig med de store. Sidste weekend var hun og brormand Pepsi ude og kigge på udstilling, så de lige kunne se, hvordan det gik for sig. Der blev selvfølgelig også tid til at udveksle erfaringer om, hvordan man bedst får afrettet de 2-benede (se billedet).

Der er også bare gode og dejlige tilbagemeldinger fra de andre søskende, som helt klart også har lært at løbe om hjørner med deres 2-benede. Ja det er nogle kloge og dejlige små banditter Luna og Bastian har skabt.

"Pepsi" og "Roxy"  

25. september 2011

Roxy har i dag været hos sin far, Bastian, står jo ved sit ansvar og tager sin datter hjem ind imellem for at aflaste mor Luna. Roxy har nemlig fået sin mors energi (slipper aldrig op), men helt klart sin fars stædighed, det vil sige giver aldrig op, eller i hvertfald meget nødigt hvis der er noget man vil. Jeg håber så bare at hun ikke tog livet helt af sine halvbrødre Samson og Bosse.

En ting er sikkert, hun har hygget sig gevaldigt, og nu er hun en meget træt lille pige, der ligger og drømmer om dagens begivenheder.

Tjaeeeeeee og det varede sådan ca. ½ time
   

17. september 2011

På weekendens internationale udstilling i Bjerringbro var Mamuska repræsenteret af Qjuti og Mette. De gjorde et godt job, og Qjuti blev bedste junior tæve og fik både CK og res. cert. Stort tillykke til jer to.

Efter en hård omgang med virus og infektion er Roxy nu helt fit for fight, og hun er utrolig lærenem og har allerede fundet ud af at løbe til hegnet og gø, når nogen går forbi. Heldigvis er det ikke kun narrestregerne, hun hurtigt lærer, hun er også rigtig god til at komme, når man kalder, også hvis man er i gang med noget spændende.

Jeg har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra alle hendes søskende, som er faldet godt til i deres nye familier og er godt i gang med at opdrage dem, det er jo skønt at høre.

 
 

1. september 2011

Så er hvalpene 8 uger gamle, og de har nu har fået deres egne sider, hvor der løbende vil komme billeder - her (og klik på stambogsnavnet)

"Roxy" bliver boende hos os  

22. august 2011

Tiden flyver af sted, jeg glemmer alt om hjemmeside, sidder blot og nyder hvalpene, der nu har udviklet hver deres personlighed.

Der er fuld fart frem, og lige pludselig, slukker batterierne, og de falder omkuld.  Vi har nu fundet ud af, hvor de enkelte hvalpe skal flytte hjem, og jeg er sikker på, at de nye familier glæder sig til i næste uge, når de kan tage de små terrorister med hjem.

Det bliver spændende at se, hvordan Luna tager det, for hun er stadig meget glad for de små, og står pænt op hver nat for at give en tår mælk, og i løbet af dagen leger og hygger hun med dem. Godt at Roxy bliver, så der stadig er nogen at lege med, Luna er jo også stadig et legebarn.

Anette har igen været og hjælpe med fotograferingen, så der er lidt nye billeder af hvalpene taget her i weekenden

Nye billeder og video - her

   

7. august 2011

Nye billeder - her
 
 
   

30. juli 2011

Hvalpene er nu 25 dage gamle  / The puppies at the age of 25 days
 
 
   

24. juli 2011

Hvalpene er nu næsten 3 uger gamle - lidt billeder her  / The puppies are now almost 3 weeks old - photos here
 
 
   

20. juli 2011

Så er vi 2 uger gamle og har alle åbnet øjnene og begynder snart at ligne små hunde. Vi er lidt op på benene nu og løfter hovederne, så vi bedre kan nå, når "mælkebaren" kommer. Vi klarer os jo så godt, så mor smutter ud af kassen ind i mellem men sørger heldigvis altid for at være tilbage, inden vi bliver sultne.
 
 
   

17. juli 2011

 

Så har nogle af hvalpene åbnet øjnene - her på billedet er det den grønne hvalp!
   

12. juli 2011

 

I dag er en hel særlig dag. Solen skinner, og vores Q-kuld holder deres allerførste fødselsdag, så stort tillykke til jer alle, håber i får en dejlig dag med ekstra forkælelse, hvis altså det er muligt.
 
Vores små, som jo er vores R-kuld, er en uge gamle i dag, og de stortrives, og Luna er en super og omsorgsfuld mor. Da de blev født for en uge siden vejede de mellem 395 og 455g, og i dag ligger vægten fra 660 til 750g
   

7. juli 2011

 

Luna er bare så stolt af sit afkom, man kan næsten se det på hendes ansigtsudtryk her, hvor hun kigger på sin førstfødte, nemlig den blå han. Både mor og børn har det godt, og alle hvalpene har taget pænt på her det første døgn - der er flere fotos her /photos here

   

5. juli 2011

 

Så er hvalpene kommet - det blev til 4 hanner og 2 tæver - mor og børn har det godt! / The puppies have arrived - 4 males and 2 bitches - Mom and babies are doing fine!

   

4. juli 2011

 

Så er den første uge af vores ferie allerede slut, og vi tager hul på uge nr. 2.

 

Første uge er gået med en masse dejlige besøg af både familie og hundevenner. Vi har haft besøg af Quintus, som til daglig bliver kaldt Samson, han er blevet en stor flot fyr. Han havde selvfølgelig medbragt Regina og Michael. Tak for et hyggeligt besøg

 

Vi havde også besøg af "Dronningen" eller i daglig tale Queenie, hun havde taget Jeanette med. Tror Dronningen blev temmelig træt efter en hel dag at have leget med sin hundefamilie. Også tak til dig Jeanette for at du gad køre den lange vej for et besøg.

 

Udenlandsk besøg har vi også haft, Thomas, Elisabeth og Pernilla kom forbi til lidt "ficka" som det hedder på svensk. De havde taget Niisku med, og han syntes det var helt i orden at besøge 6 tøser.

 

Julia kom ikke forbi, men vi fik et dejligt billede fra hendes ferie, kan godt forstå hun nyder udsigten af det skønne Svenske landskab. Tak for billedet Håkan, håber i havde en dejlig ferie

   

3. juli 2011

 

Luna buler godt ud - gæt selv, hvis ikke hun venter hvalpe, så er hun godt nok blevet bredrøvet!

   

5. juni 2011

 

Luna har i dag været på besøg hos kæresten. Der skulle jo laves aftale om, hvem der skulle passe "børnene".

 

ÅH ÅH Bastian!

 

"Tror du virkelig, at det er i orden, at vi sidder på bordet?"

   

31. maj 2011

 

Mamuska's Queenie of Pepper, i daglig tale "Dronningen", synes, at nu må det høre op med al den forårsrengøring.

 

Så resolut snuppede hun rengøringssvampen og bed den i tusind stykker. Så kan du lære det, Jeannette :-))))

   

10. maj 2011

 

"Qadir" har den 9. maj 2011 været på international udstilling og blev BIR og BIG 4 !!!!

 

 

Siden "Expected puppies" er opdateret - her

   

10. maj 2011

 

"Qadir" har den 16. april 2011 været på udstilling i Czestowa og blev BIR !!!!

   

8. maj 2011

 

Så er "Luna" parret med "Bastian", og vi forventer hvalpe medio juli / We expect puppies medio July

   

4. april 2011

 

Som tiden går, i dag er Bella 12 år, heldigvis er hun frisk som en havørn og kan stadig lide at lege hvalp.

Jeg vil fejre dagen med mit yndlingsbillede af Bella og fødselsdagsben til hel flokken herhjemme.

 

Billedet er taget i Växjö november 2006. Det var Bella´s første udstilling i veteranklassen. Hun blev bedste veteran og bedste tæve. Bedst i racen blev hun ikke, men hvad pokker, det blev i familien, da barnebarnet Samson slog hende og blev BIR.

I skrivende stund ved jeg, at søster Fleurie på Bornholm også lever og har et godt liv, så kæmpestort tillykke til dig "Futte"!

 

Selvfølgelig tillykke til resten af kuldet, håber I har det godt, og til Paw og Boogie RIP, jeg ved i havde et godt liv.

   

26. marts 2011

Så gik endnu en dejlig weekend med udstilling. Vejret var faktisk fint, men alligevel noget koldt, når man er ude fra morgen til aften i tøj, man helst skal se godt ud i.

Mamuska var ganske godt repræsenteret. Pretty Penny,  Power og Luna stillede op, og alle 3 fik excellent.

Der var også fint besøg, Muska kom og kiggede på sammen med Bitten og Kiki. Det var rigtig hyggeligt, at I kom.

Udstillingen blev sluttet af, med at mange af os tog ud og spiste mongolian barbecue. Ikke tosset

Tak til alle for endnu en dejlig udstillingsweekend - se fotos her

   

22. marts 2011

 

Weekenden bød på endnu en udstilling, denne gang gik turen til Malmø.

 

Dommeren var meget hård, kun 3 tæver fik excellent, og jeg var heldig, at Chani trods bikinien var en af dem. Ingen af tæverne fik CK, så der var ingen, der gik videre til BIR/BIM.

 

Hannerne slap heller ikke nemt gennem nåleøjet, dog var der her 2, der fik CK, som så dystede om bedst I racen. OOOOOOOOOOOG ta ta, det var mine to  følgesvende Bosse og Power. Bosse løb af med sejren, og Power fik både Cert af CACIB. Godt gået drenge. Tak for en dejlig tur Hanne og Anette, det var hyggeligt som altid - lidt billeder her

 
Og husk at skrive i vores nye gæstebog / Don't forget to write in our new guest book here
   

19. marts 2011

 

Så har "lille" Qadir været på sin første udstilling.

 

På udstillingen i Katowice i Polen brillierede Qadir med at blive BIS Hvalp, flot gået og så på sin første udstilling.

 

Jeg er glad og stolt af jer, Tillykke Beata og Qadir!! / I am happy and proud - congratulation Beata and Qadir!!

   

14. marts 2011

Weekenden bød på lidt varme i luften, og det var skønt, det var noget, man trængte til.

Så har vi været på skue i Stestrup, og det var en dag med gode resultater for Kennel Mamuska.

Jeg selv havde medbragt Muska og Diva. Muska havde ikke prøvet det før, men gjorde det rigtig fint, fik en fin kritik. Jeg er stolt af hende.

Diva blev BIM slået af Power som også var tilmeldt. Power blev derfor BIR og gik videre til BIG, hvor han tog sejren hjem og vandt. Tillykke Hanne og Power med den fine roset. Samson og Anette var der også. Samson stillede i Championklasse, og vandt denne og gik videre til BIS champion, som han vandt og fik fine præmier og en pokal.

Tak alle sammen for en dejlig dag, og tak Bitten for at jeg måtte tage Muska med.

   

28. februar 2011

Jubiiii de gjorde det!!! Power, Luna, Xena og Chani blev sammen med John Danmarksmestre i vognkørsel i 4-hundeklassen, og Luna og Power bestod begge 1. del af brugsprøven samt løbsprøve - lidt fotos fra dagen - her

 

   

26. februar 2011

Så er DM i vognkørsel skudt i gang, og første dag er færdig. 9 Mamuska hunde har været i ilden fordelt på flere kategorier. 4-spandet ligger rigtig godt, så vi håber på, at de kan holde tempoet i morgen, for så er der chance for et Danmarksmesterskab ...

 

   

25. februar 2011

Sidste weekend var der udstilling i Stouby. Samson og Chani skulle repræsentere Kennel Mamuska. Desværre krøb Chani´s pels i vask, og da det jo er for koldt til bikini, måtte hun blive hjemme. Samson gjorde det til gengæld godt og blev 3. bedste han i flyvende stil, så flyvende, at dommeren spurgte om han skulle nå toget

 ...

   

På udstillingen var jeg heldig at få besøg af Queenie og Jeanette, så jeg fik nogle dejlige billeder af dronningen, som helt sikkert har det godt i sit nye hjem. Tak Jeanette for at du gad komme forbi, så jeg kunne se, hvor smuk dronningen er blevet

 

   

20. februar 2011

Så er der lidt billeder fra vores strandtur fra weekenden - her

 

   

9. januar 2011

I dag har Julia og Håkan været på udstilling, og har præsteret et rigtig flot resultat. Julia (Mamuska´s Julia Roberts), hun blev Bedst i racen og fik både cert og CACIB. Julia blev flot fremvist af Pernilla  fra kennel Bivvilis. Jeg er så glad og stolt af jer så endnu en gang kæmpestort tillykke!!!!

   

1. januar 2011

Jeg syntes at det nye år skulle starte med et billede af Chani, da jeg jo stadig er rigtig stolt over at hun i 2010 blev årets veteran i samojedhundeklubben. Den "gamle" dame klarede sig i det hele taget god hun fik da en meget flot placering som nr 5 på listen over årets tæve